Kirjoitan nyt lähinnä vain kirjoittamisen ilosta. Raportoin, vaikka minulla ei ole mitään kerrottavaa.

Ihan ensimmäiseksi haluan kiittää Feniitä, itseään ikisinkuksi tituleeraavaa naishenkilöä. Hänen bloginsa löytyy tuolta sivulaatikosta, mutta iskenpä linkin vielä tähän. Oli aivan pakko kysyä häneltä mielipidettä näihin miesongelmiin ja erityisesti tuohon pari päivää sitten kirjoitetusta merkinnästä löytyvään probleemaan. Hyviä neuvojahan sieltä tuli, kiitän kovasti.

Taidan nyt sanoa, ettei asia tämän erään miehen suhteen nyt oikein etene. Tai etenee tavallaan toki. Negatiiviseen suuntaan. Päätin unohtaa hänet. Selitys on simppeli. "He's just not that into you!" (Kyllä, katsoin tuon elokuvan eilen ja inspiroiduin. Eihän se ollutkaan kuin kolmas kerta puolen vuoden sisällä...) Eräs yhteinen tuttavamme oli tänään yrittänyt udella häneltä viime perjantaista, mutta mies ei ollut kovin halukas kertomaan mitään. Mitä tästä voimme päätellä? Häntä ei yksinkertaisesti kiinnosta! Tämä "välikäsi" yritti kyllä kovasti houkutella minua tekemään aloitteen ja ottamaan yhteyttä mieheen, mutta taidan jättää väliin. Olen niin kyllästynyt kuulemaan, että: "kiitos, mutta ei kiitos". Kyllä näistä merkeistä voi jo arvata, etten taida olla ihan hänen tyyppiään. Harmittaa, tunnustan. Mutta ei taida paljoa olla vaihtoehtoja. (Ja nyt tuskastun näihin soittolistani heittämiin tilannebiiseihin. Np. Backstreet Boys - Get Down (You're The One For Me). Kiitän!)

Mutta asiasta kukkaruukkuun tai ainakin lähelle! Tänään oli ensimmäinen työpäivä. Tosiaan, sain eilen hoidettua itselleni vastoinkäymisistä huolimatta työssäoppimispaikan. Tämän aamun vietinkin sitten nuorisotoimen kokouksessa haukotellen ja iltapäivän nuorisotalolla istuen. Pitäisi alkaa suunnitella jonkinlaista hanketta tuonne nuokkarille. Ehkäpä saan inspiraation ja motivaatiota tässä kohtapuoliin. Tällä viikolla pitäisi olla vähintäänkin suunnitelma valmis. Sitten olisi neljä viikkoa aikaa toteuttaa se. Kyllä tämä tästä. Pidän muuten kovasti työajoistani. Pääsääntöisesti klo 10-18, eli saan nukkua aamulla melkein yhdeksään asti. Perjantaisin onkin iltavuoro, klo 16-23. Ei nuo aamuherätykset olekaan minua varten, eli voin kertoa että tykkään! ^__^'