Yritän olla positiivinen. Yritän jaksaa iloita siitä, mitä minulla on. Yritän olla murehtimatta turhista asioista. Onkin sitten aivan eri asia, pystynkö siihen.

Onko uusi vuosi ja "uuden kujeet" saaneet ihmisten päät ihan sekaisin vai mikä mahtaa olla pointtina, kun nyt tuntuu Facebook täyttyvän parisuhdestatus-ilmoituksista. Muutaman päivän sisällä jo kolme ystävääni on ilmoittanut olevansa parisuhteessa. Ja yksi pariskunta meni kihloihin. Ja parilla kaverillani (toisen kyllä laskisin yhdeksi parhaimmista ystävistäni) on jotain juttua keskenään. Ilmeisen vakavaa jopa, jos olen oikein ymmärtänyt. Joka puolella lentelee vaaleanpunaisia pilviä ja linnut laulavat kauniisti. Öhm..? Ilmeisesti minun aisteissani on jotain vikaa. Ei täällä vaan ole kuulunut huilumusiikkia eikä maailma näytä muutenkaan kovin ruusunpunaiselta.

Mikä aika tämä tällainen on, kun kaikki vaan pariutuu? Olenko missannut jotain? Onko ystävänpäivä kenties tullut kuukautta aiemmin vai olenko minä ollut jossain kiven alla kuukauden verran? Mitämitämitä?! Ei riitä pienen ihmisen ymmärrys tällaiseen. Onko tämä sitä, kun uusi vuosi alkaa ja kaikkien on saatava aloittaa vuosi jotenkin uudella ja erikoisella tavalla? Kappas, parisuhde! Mikäs sen parempi tapa aloittaa uusi elämä kuin etsiä itselleen kumppani, jonka vieressä voi nyhjöttää muutaman viikon, kunnes alkaa kyllästyttää kaikenlaiset lupaukset uudesta onnellisesta ajasta. Huoh.

Myönnän. Liioittelin ehkä hieman. Mutta ihan vilpittömästi kyllä kummastelen tätä joukkopariutumista. Kuulostipa jotenkin... Well, anyways.

Katsoin tänään taas yhden elokuvan. Itkuparkusurkunyyhkis-elokuvan. City of Angels, Enkelten kaupunki. Aivan ihana. Itkin. Itkin hyvin paljon. Silmiin sattuu edelleen, vaikka nyyhkimisestäni on jo useampi tunti aikaa. Haluan katsoa lisää tällaisia onnettomia loppuja sisältäviä elokuvia. Yritän ehkä jollain tavalla kannustaa itseäni elämään onnellisesti sinkkuna. "Feral, älä rakastu. Siitä ei seuraa mitään hyvää. Joudut taas kokemaan menettämisen tuskan ja sitähän sinä et halua, eikö niin? Älä siis missään nimessä rakastu!"

Vakuuttelen itselleni, että olen ihan tyytyväinen näin. Kaikki on hyvin ja minä olen onnellinen yksin. Onnellisempi kuin aikoihin. Miksi murehtisin miesten takia, eihän niistä muutenkaan ole mitään iloa. Enemmän miinuksia kuin plussaa. Niin no. Olisi niistä otsikkoon viitaten ainakin hieman hyötyä. Kuka ihana miespuolinen tapaus tahtoisi tulla tänne tiskaamaan? :)

"I wanna go to bed with arms around me
but wake up on my own
Pretend that I'm still sleeping
til' you go home

Maybe I slept peaceful on your shoulder
Your arm warm around my side
But it's different now, it's morning
and I can't face your smile

The second that I feel your safe hands
reaching out for mine
I slip away and out of sight
You've ovestayed your time

If I don't believe in love, nothing is good for me
If I don't believe in love, nothing will last for me
When I don't believe in love, nothing is new for me
Nothing is wrong for me and nothing is real for me"