Eilen oli kovin jännittävä ilta. Joo, nyt ei kyllä mennä jännän äärelle. Joka tapauksessa pointti tällä kertaa ihan mielettömän väsyneenä kirjoitellessa on se, että eilen ensimmäistä kertaa ajattelin oikeasti edetä hitaasti näissä ihmissuhdeasioissa. Olinpa sitten rohkea ja pyysin tuota basistijätkää kahville. Ei se sitten oikein lämmennyt, eli se oli siinä. Ei se mitään, elämässä eteenpäin. Ystäväni kanssa kovasti eilen pohdittiinkin, että onkohan sillä jotain sinkkukavereita, jotka minulle ehkä sopisi. Pitäisi ehkä kyllä sanoa, että "sinkkukavereita, joille minä sopisin", mutta menkööt nyt sitten noin. Kyllä sillä itse asiassa yksi kohtalaisen potentiaalinen ehdokas olikin. Ja ystäväni oli vielä tälle miehelle tänä aamuna kertonut, että kyselin siitä eilen. Eh... Kiitos. Mikähän parittaja siitäkin naisesta on tullut. Ja tämä samainen parittajaystäväni väläytti muuten eilen aika mukavasti.
Minä: "Ootsä ikinä kuullu kun mä oon ollu ihastunu? Niin! No nyt kuulet. Tiedät miten ärsyttävä, epävarma ja ahistunu musta tulee."
Hän: "Sie oot aina ärsyttävä, epävarma ja ahistunu."
Tämän jälkeen naurettiin kyllä makeasti. Aijai, tykkään siitä tytöstä aika paljon. Ihanaa huomata, että ehkä minullakin oikeasti on ystäviä. Ja nimenomaan ystäviä, ei pelkkiä "moikataan ehkä jos kadulla törmätään"-kavereita.

Mutta asiasta toiseen. Huomenna menen töihin erääseen lävistysliikkeeseen (tosin siellä kyllä myydään vaatteita, koruja, laukkuja sun muuta, eikä pelkästään tehdä niitä lävistyksiä). Siellä kelpaakin sitten bongailla söpöjä tapauksia. Hih!

Tämä onkin ehkä turhin merkintä koskaan. Tuntui siltä, että nyt on pakko kirjoittaa, mutta toisaalta ei huvita yhtään. Taidan suosiolla siirtyä tuonne sängyn puolelle. Aamulla pitää kuitenkin herätä jo puoli seitsemän aikaan. Ihan pikkuisen kuitenkin hehkutan vielä loppuun, että olipa muuten ihanaa herätä aamulla ehkä hieman krapuloissaan, mutta kuitenkin tuntematta yhtään häpeää! Olen jopa ylpeä itsestäni. Ihan loisto fiilis, kun ei hävetä yhtään. Melkein voisin laittaa tähän nauravan hymiön loppuun, mutta enpä taida jaksaa.

Feral kiittää ja poistuu savukkeen kautta nukkumaan. Adios!