"We exist, but we're taking it slow
Now let's just see how we go
Now let's see how we go"

Yksinäinen viikonloppu edessä. Taidan istua kotona ja yrittää saada asuntoni järjestykseen. Eilen aloitin siivousurakan ystäväni pienellä avustuksella ja nyt täällä mahtuu jopa kävelemään ilman, että tarvitsee ainakaan niin kamalasti hyppiä tavaroiden yli. Olen ylpeä itsestäni. Toisaalta, kouluhommia en ole saanut tehtyä. Maanantaina olisi pitänyt palauttaa yksi raportti ja olenko edes aloittanut sitä? No en. Viikonloppuna onkin paljon töitä edessä.

Tämä viikko on mennyt hurjan nopeasti. Olen ollut vain yhden yön kotona, muuten olen viihtynyt hyvin keskustassa herra DJ:n luona. (Tsihhih, naureskelen tuolle lempinimelle, mutta kun se vaan on niin osuva! ^_^'') Olen onnellinen, mutta siitä huolimatta kovin epävarma ja ehkä lievää ahdistustakin aina välillä on havaittavissa. En silti halua alkaa pohtia tätä asiaa tämän enempää. Menee miten menee, sitä on turha nyt murehtia.

Väsyttää, mutta en saa mennä nukkumaan. Pitäisi käydä suihkussa, jos vaikka tuleekin puhelinsoitto, että pitäisi lähteä taas keskustaan. Vähän sellaisesta oli puhe aiemmin tänään, mutta en sitten tiedä. Ota noista miehistä taas selvää. Jospa tänään menisin ajoissa nukkumaan.

Piupiu ja sitä rataa! ^__^