Feral on juonut muutaman lasin viiniä. Hyvin hujahti päähän, kun ei ole tänään tai tässä lähipäivinä muutenkaan syönyt kunnolla. Mitä Feral tekee nyt? Angstaa ihan hieman. Ja vähän enemmän.

Soitin äsken DJ:lle. Ei hän ilmeisesti olekaan liikkumassa keskustaan päin tänään. Ainakaan näiden tietojen mukaan. Puolen tunnin päästä pitäisi lähteä kävelemään pysäkille, jos tahtoisin ehtiä viimeiseen bussiin. Sanoin siitä hänelle ja hän tokaisi, että soittelee lähempänä jos suunnitelmat muuttuu. Uskallanpa epäillä. Lähetin hänelle äsken viestin, missä surkuttelin, että olisipa ollut kiva nähdä ja voi kun on yksinäistä. Lisäksi pyysin häntä ilmoittamaan, kun häneltä liikenee aikaa minullekin. Nyt odottelen vastausta, tosin sitä tuskin tulee ihan heti, kun ei hän puheluani edeltävää viestiäkään ollut huomannut. Kovin säälittävää, tiedän. Tarvitsisin ihan oikeasti alkolukon tuohon puhelimeen. Tiedän jo nyt, että huomenna kadun näitä sanoja.

Tekisi mieli taas tarttua terään. Ei minua oikeastaan masenna, on muuten vaan vähän ahdistunut olo. Ja edellisestä kerrasta on kuitenkin jo about kaksi ja puoli viikkoa. Ehkä yritän vaan kasata itseni ja toivoa, että puhelin soisi. Näillä mennään. Lujaa kohti huomista.