Miksi en saa nukuttua? Ei se voi johtua pelkästään päiväunistani. Olen koko viikon nukkunut huonosti. Ja nyt en edes halua mennä nukkumaan. Väsyttää, mutta sänkyyn meneminen tuntuu liian haastavalta. Ehkä en vaan halua edetä huomiseen. Huomenna on kuitenkin taas samanlainen päivä. Kaikki päivät ovat samanlaisia. Ei mitään uutta ja yllättävää, ei mitään. Vihaan tätä oloa. Lääke naamaan, ehkä kohta helpottaa. Niitäkin on nyt vain yksi jäljellä. Ei ole hyvä tämä...

Tarvitsisin lääkkeitä, joita minun pitäisi ottaa joka päivä tietty määrä tiettyyn kellonaikaan. Ei mitään "otat jos tarvitset", vaan ne pitäisi määrätä minulle. "Otat napin kolmesti päivässä" ja se siitä. Kai jollain tasolla pelkään harrastavani lääkkeiden väärinkäyttöä, jos saan itse päättää milloin niitä otan. Tarvitsen tarkat ohjeet ja säännöt, en osaa toimia itse.

Toisaalta mietin, tarvitsisinko lääkkeitä todella. Tavallaan välillä tuntuu, että oikein odotan sitä pahaa oloa. Siitä on tullut minulle arkipäivää, todellista ja tavallista, ja tuntuu oudolta jos sitä tunnetta ei tule. Nykyään se sitten tuleekin lähes päivittäin ja etenkin näin öisin, varsinkin kun ei ole mitään muuta mietittävää. Koko ajan vaan ajattelen, että jokohan kohta taas ahdistaa. Odotan ja odotan. Nykyään ahdistus tosin ilmenee vain tunteettomuutena ja kylmyytenä. Olen vain. En edes tiedä olenko. Istun sohvan nurkassa surkeana, enkä jaksa tehdä mitään enkä välittää mistään.

Onko tämä merkki siitä, että kuvittelen kaiken? Haluanko vain jotain sisältöä elämääni ja kehittelen sitä sitten näin?

Miksi Feral? Miksi sinä olet niin helvetin tyhmä tyttö? Vääränlainen!

"Tabletti päivässä pitää miehen kasassa
Päivittäinen halu elää on tieteen varassa"

"Ehkä nappaan pari mielialatablettii
Olo ei parane, vaik' meikä nielis sata apteekkii
"