"Kun ulkona hämärtyy, odotan sinua
Istun keittiön ikkunassa, ei oo tupakkaa
Kadulla seisoo poikia, etsin sua katseella

Liikenne on lakannut, kuuntelen kaikua
Hiljaiseen käytävään odotan sun askelia
Mä oon istunut tässä jo monta tuntia
Mun jalat puutuu"

Eilen pelkäsin ensimmäistä kertaa ihan oikeasti. Ai mitä? Hmm. Menettämistä kaiketi. Olen taas aivan liian tunteellinen ja ajattelen koko ajan, että hän ahdistuu ja sanoo tämän olevan ohi ennen kuin se oikeastaan on edes alkanut. Eilen oli molemmilla hieman hermot kireällä ja kun hän lähti kavereidensa kanssa ryyppäämään, ajattelin ettei hän välttämättä tule ollenkaan takaisin. Ei pitäisi ajatella asioita liian pitkälle. Tahtoisin osata elää tässä hetkessä, tässä päivässä, mutta en vain osaa.

Voisin tässä vaiheessa melkeinpä nimetä tämän miehen Fantiksi. Juu, Fantti on hyvä lempinimi. Sen keksi itse asiassa eräs ystäväni. Hih. ^^

Ai niin. Perjantaina jouduin ensimmäistä kertaa tekemään jotain sellaista, mitä vannoin etten koskaan tekisi. Jouduin nimittäin hiippailemaan nappikauppaan ostamaan jälkiehkäisypillerin. Ja sinne meni sitten melkeinpä viimeiset rahat. Vannoin, ettei ikinä, mutta tässä se taas nähtiin. Koskaan ei saa sanoa "ei koskaan". Perjantai-illan olinkin sitten hormonihirviö, ah ihanaa. Onneksi tuo mies ymmärsi ja olikin sitten aika ihana koko illan.

Tässä vaiheessa en oikeastaan edes ymmärrä, miksi pelkään. On ihan normaalia, ettei elämä ole koko ajan ruusuilla tanssimista. Tai onhan se, mutta siellä välissä on niitä piikkejäkin ja välillä joutuu hyppimään niilläkin. Täytyy vaan totutella siihen, ettei koko ajan kaikki voi mennä hyvin, vaikka pitkään niin on ollutkin. Välillä on huonoja päiviä, mutta asioilla on tapana järjestyä. Tämä on huomattu monta kertaa. Eikä Fantti oikeastaan ole antanut mitään järkevää syytä pelkoon. Hän on sanonut olevansa tosissaan kanssani, eikä hänen tarkoituksensa kuulemma ole todellakaan leikkiä tunteillani. Toivon, että tuo pitää paikkaansa.

Nyt kun sain purettua ajatuksiani, kaikki tuntuu taas paljon helpommalta. Taidankin käyttää Facebookia hieman hyväkseni ja kysyä häneltä, onkohan hän mahdollisesti kohta tulossa kyläilemään. ^^