Toimiiko tämä? En minä tiedä. Voi pyhä ahdistus, vitutus ja kaikki. Halusin puhua. Kyllä. Sanoinko siitä? En. Hän oli juonut ja minä lopettelin ensimmäistä oluttani. Ei olisi keskustelu onnistunut enää siinä vaiheessa. Nyt toivon, että hän saisi jostain lainaksi puheaikaa sisältävän puhelimen, josta voisi ilmoittaa minulle haluavansa viereeni yöksi. Tätä tuskin tulee tapahtumaan, mutta saahan sitä toivoa. Soittaisit jo!

Yritän välttää kirjoitusvirheitä. Pirulainen. Ärsyttää. Jos olisin kirjoittanut eilen, olisin osannut sanoa paljon enemmän. Nyt en enää muista mitä minun piti sanoa, enkä oikeastaan haluakaan. Leikin, että kaikki on hyvin. Toimiva parisuhde, molemmat osapuolet ovat onnellisia. Who really believes that?

Suoraan sanottuna tekisi mieli taas näyttää säärelle terää. Toisaalta ei. Ahdistaa, mutta ei tarpeeksi. Ehkä siirryn savukkeen kautta nukkumaan. Jätän tältä illalta lenkin väliin, mikäli kaverini edes kaipailee seuraani. En nyt jaksa ajatella. Täytyisi urheilla. Pitäisi mennä. Pian kelpaan taas. Ehkä.

Enkä koskaan tahdo lukea tätä epämääräistä, alkoholin vaikutuksen alaisena väkerrettyä merkintää. Voi luoja.