Shoppailu piristää ja tekee onnelliseksi. Ainakin hetkeksi. Sinnepä sainkin sitten tämän kuun rahat tuhlattua aika mukavasti. Kyllä kai minulle jonkun verran jäi käteen vielä, eikä sossun rahatkaan ole vielä tulleet, mutta silti. Kyllä tuonne about satanen meni. En silti kadu! Tuli hyvä mieli ja sain hengailla hyvän ystäväni kanssa, jota en ole nähnyt kunnolla aikoihin. Oli ihan hurjan kiva päivä.

Parasta on se, etten ostanut oikeastaan mitään turhaa. Yhden paidan ja housut. Hei, housut! Vihdoinkin saan jotain muutakin jalkaan, kuin kulahtaneet verkkarit. Hieman ruokaa tarttui myös mukaan ja pitihän siellä Alkossakin käydä. Meikkejäkin ostin ja saippuaa ja sellaista. Mietimmekin kaverini kanssa miksi kaikki loppuu aina yhtä aikaa? Piti ostaa kynsilakanpoistoainetta, saippuaa, suuvettä, meikkivoidetta, ripsiväri ja puuteri, kun kaikki oli ihan lopussa. Siinäpähän olen sitten köyhä taas loppukuun. Mutta eipäs haittaa ollenkaan, lällislää! Parin viikon päästä saatan olla hieman eri mieltä, mutta nyt olen vain ihan überhappy ja ihan hippusen väsynyt.

Huomenna pitäisi mennä erääseen kuppilaan bingoamaan kaverini kanssa. Hän peruu sen kuitenkin, joten voin ihan hyvin nukkua huomenna pitkään. Voisin myös ehkä siivota ja illalla nauttia Alkon antimista. Omnomnom!

Ihmissuhderintamalla ei mitään uutta. Hyvä niin.

Feral lopettaa tähän. Ei muuta raportoitavaa. Kiitos ja hei! ^^