Vainoharhailen taas. En kuullut DJ:stä mitään koko viikonloppuna. Melko loogista, kun hän oli töissä ja oli puhetta, ettei meidän tarvitse joka päivä soitella. Anyway, laitoin hänelle tänä iltana viestin ja kysyin, olisiko hän jo kotona. Ei vastausta. Odottelin noin tunnin, kunnes bongasin hänet Facebookista. Ei tainneet parit viestit mennä perille tai sitten mies oli liian väsynyt / kyllästynyt vastatakseen. Myöhemmin oli pakko vielä laittaa hänelle tekstiviesti ja kysyä, että mikä mahtaa olla ongelmana. Vastasi sentään siihen. Kertoi nukkuneensa about koko päivän eikä ollut tajunnut vastata viestiin. Ahaa. Sehän kiva.

Jostain syystä on ollut koko illan kovin vainoharhainen ja ahdistunut olo. Hänen viestinsä oli kovin positiivinen, hymynaamakin oli eksynyt mukaan, mutta seuraavaan viestiini hän ei enää vastannutkaan. Se pisti kai taas epäilemään lisää. Lisäksi perjantai meni ihan metsään. Hän lähti aamulla viemään kaverinsa autoa takaisin hänelle ja jätti minut yksin nukkumaan. Antoi pusun poskelle ja sanoi, että palaa pian. Jonkin ajan päästä tuli tekstiviesti, missä hän sanoi, ettei olekaan tulossa ihan heti. "Nähdään myöhemmin." Nähtiinkö? Ei. Soitin hänelle iltapäivällä, kun olin lähdössä keskustasta kaverini seurasta kotiin, mutta hän sanoi olevansa edelleen kavereidensa kanssa. Odottelin iltaan ja vainoharhailin. Yhdentoista aikaan hän soitti kertoakseen, että oli pahoillaan kun ei aiemmin ollut soittanut ja nyt hän oli jo töissä. Oli kuulemma mennyt aika niin nopeasti, ettei hän ollut tajunnut soittaa aiemmin. Hmmph.

Ehkä vaan sekoilen taas. Stressaan ihan turhaan. Silti päässäni pyörii miljoona turhaa kysymystä. "Olenko taas tehnyt jotain väärin?" "Onko hän tullut siihen tulokseen, ettei haluakaan mitään, mutta ei vaan kykene sanomaan sitä?" "Mitä minä itse haluan?" Ei aavistustakaan. Nyt en kai tahdo edes mitään kovin vakavaa. En ainakaan vielä. Tahdon kerrankin ihan oikeasti vain olla ja nauttia siitä, mitä on nyt. Enkä sitäkään osaa, murehdin silti tulevaa. "Entä jos tämä päättyy nyt, entä jos..." Feral, kasaa itsesi. Typerä tyttö.

Mutta jotain positiivista sentään. Oli minulla hetken aikaa hyvä fiilis. Sain siivottua asuntoani. Yllättävän paljon sain tehtyä, vaikka ei tämä huoneisto vieläkään vierasystävällinen ole. Ehkä ensi viikolla saan jatkettua urakkaa. Mitenkäs ne koulutehtävät? Niin... Ehkä ensi viikolla.

Löysin muuten uuden musiikillisen tuttavuuden! Three Days Grace on jotain niin hyvää, että huhhuh. Tykkään paljon. Tykkään myös kovasti monista joululauluista, joita olen kuunnellut viime päivinä paljon. Ja Ultra Brasta.

Tällaisia uutisia tänä viikonloppuna. Tylsä elämä, no can do.