"Musta, niljaisten lehtien kaupunki tuli valkeaksi
ja sai meidätkin hetkeksi sädehtimään"

Tulin siihen tulokseen, että jokaisella sinkkunaisella (tai ainakin minulla) on oltava kaapissa vähintään yksi pullo viiniä ihan vaan kaiken varalta. Niinpä huomatessani tilini olevan nätisti plussan puolella (ukki on ihana, tykkään kovin paljon ♥), päätin suunnistaa Alkoon ja kaupoille muutenkin. Niin sieltä tarttui pari pulloa halpaa valkkaria mukaan. Voisin lisätä toivomuslistaani imurin, muiden siivousvälineiden ja rahan perään vielä viinilasit. No, meneehän tämä tällaisesta tavallisestakin lasista. Ei se ole niin nökönuukaa!

DJ soitti tänään. Olen aika happyhappy, enkä osaa lopettaa hymyilemistä. Hän pahoitteli, kun ei ole soitellut. On kuulemma ollut vähän kiire. Nyt hän oli viettämässä iltaa kavereidensa kanssa, mutta oli hieman puhetta, että hän ehkä soittelee tänne päin kunhan he keskustaan asti päätyvät. En jaksa olla mitenkään ylioptimistinen tämän asian suhteen, enkä odottamalla odota, että hän soittaisi vielä tänään (enpä...), mutta pääasia, että hän ylipäätään soitti. Piristi päivää hurjan paljon.

Pullo tai toinenkin halpaa valkoviiniä, tupakkaa, Ultra Brata, Scandinavian Music Groupia ja ihania ajatuksia. Tämä on hyvä ilta.