Kyllähän nyt näköjään taas seura kelpaa, kun mies itse on alkoholia nauttinut. Koitin pelotella häntä sanomalla, että asuntoni näyttää kaatopaikalta ja rottien häkki haisee hyvin pahalle, koska ajattelin puhdistaa sen vasta huomenna, mutta ei sanoillani ilmeisesti ollut vaikutusta. Yritin sanoa myös, etten jaksa meikata eli näytän kuolleelta.Vastausta tähän viestiin sain odotella hyvin pitkään. Ja se oli vielä jotain hyvin epämääräistä. Kiroan hieman taas näitä kaksilahkeisia.

Ei häntä eilen kiinnostanut nähdä, kun minä olisin hänen seuraansa kaivannut. Ota näistä miehistä taas selvää. Voisin kerrankin olla fiksu ja todeta hänelle, että olen nyt liian väsynyt enkä jaksa nähdä häntä tänään, mutta ei. Taas sorrun siihen samaan. Tyydyn siihen, että näemme silloin kun hänelle käy. Otan sen mitä saan, enkä vaadi enempää, vaikka haluaisinkin.

Pitäisi ihan oikeasti opetella elämään ihan yksin, kun ei kerran herra Oikeaa näytä tulevan vastaan. En etsi täydellistä miestä, vaan sellaista, jonka kanssa asiat vaan osuvat kohdalleen.

Murisen itselleni.

Murisen vielä enemmän nyt kun tajuan, että olisin tietysti voinut käyttää tässä koneella jumitut kolmekymmentä minuuttia esimerkiksi siivoamiseen. Huoh, tyhmä tyttö.

 

// Muoks klo 2.32. Eikä herra sitten viitsinyt lopulta edes ilmoittaa, ettei tulekaan. Fine, oli se aika humalassa, mutta silti. Olisi voinut sanoa, että meneekin kotiin. Jonain kauniina päivänä vielä otan itseäni niskasta kiinni ja opettelen olemaan itsenäinen ja onnellinen sinkkunainen. Paino sanalla 'sinkku'.