Jotain on tapahtunut. Ihan varmasti. Mietin vaan, että mitähän.

Fantti alkoi eilen puhua minulle. Lisäsin sen takaisin listoilleni tuossa niinkin ihanassa nykyajan keksinnössä kuin Messengerissä. Yay! Ja mikäs sen parempi paikka alkaa keskustella kuin kyseenomainen pikaviestintäohjelma. Keskustelu oli hyvin lyhyt, lähinnä vaihdeltiin pikaiset randomit kuulumiset. Kerroin hänelle jopa, että olin saanut pyykkejä pestyä (ja olen muuten ihan hirmuisen ylpeä siitä!). Siinä vaiheessa, kun sanoin hänelle etten uskonut meidän enää koskaan keskustelevan, hän hiljeni. Yllätys sinäänsä.

Tänään hän alkoi puhua uudelleen. Jopa ihan normaalisti. Eikä hän hämmentynyt vitsailustani! Ensin kysyin häneltä, onko hän mahdollisesti nauttinut alkoholia ja kun vastaus oli kieltävä. kysyin olenko kenties ainut henkilö paikalla, jolle hän voisi puhua. Jälleen vastaus oli kieltävä ja siinä vaiheessa alkoi kyllä mietityttämään, että mikähän hänen motivaationsa tälle keskustelulle mahtaa olla.

Lopulta sain sanottua, että haluaisin puhua hänen kanssaan ihan kasvotusten ja vähän selvittää asioita. Yllätyin ihan oikeasti, kun hän sanoi, että hän on miettinyt samaa. Ja että olisi pitänyt jutella jo ajat sitten! What has happened? Seriously! En voi olla miettimättä, onko tässä taas kyseessä sama tilanne kuin tuon herra Ensimmäisenkin kanssa. Yrittääkö Fanttikin vain testata, kuinka helposti hän saisi minut taas valtaansa? Täytyy ehkä odottaa vähintäänkin huomiseen, ennen kuin nämä asiat selviävät.

Loppukevennyksenä totean, että tilasin Cybershopista itselleni hiustenpidennykset. Sellaiset kivaisat klipseillä kiinnitettävät. Saa nyt nähdä, miten ne istuu tähän hiusväriin, mikä on oma kiva miksaukseni punaista ja violettia. Ne tulee tällä viikolla. Toivon todella, että jo huomenna. Pääsisin taas leikkimään hiuksillani. ^__^